Incredibil de buna este salata aceasta. Va zic pe cuvant ca as putea sa o mananc zilnic. E super hranitoare, colorata si combinatia de quinoa, branza Halloumi gatita pe gratar si rodie e absolut fabuloasa. O puteti face in cantitate dubla, rezista minunat la frigider si va scapa de extra munca pentru masa de pranz vreo 2 zile.

In plus puteti salva o multime de resturi de legume sau conserve de legume incepute de prin frigider cu aceasta salata #DeNearuncat.

Reteta

  • Timp de gatire: 40 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 2 rosii
  • 2 castraveti micuti
  • jumatate de ardei gras
  • o ceapa mica
  • boabele din jumatate de rodie mare
  • 2-3 linguri boabe de porumb fiert sau din conserva.
  • 200g branza halloumi gatita intr-o tigaie grill pana cand devine aurie.
  • patrunjel proaspat dupa gust
  • sare si piper dupa gust
  • 200g quinoa fiarta
  • 1 lingura ulei de masline
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  1. Instructiuni
  2. Tocati marunt toate legumele.
  3. Taiati branza Halloumi deja gatita cubulete si tocati patrunjelul.
  4. Intr-un bol larg amestecati toate legumele, boabele de rodie, condimentati cu sare, piper, adaugati uleiul si sucul de lamaie.
  5. Adaugati si quinoa fiarta (rece) si amestecati.
  6. Serviti imediat ca atare sau ca garnitura langa un fel principal preferat.
  7. O puteti pastra in frigider in caserole inchise ermetic 2 zile.