Incredibil de buna este salata aceasta. Va zic pe cuvant ca as putea sa o mananc zilnic. E super hranitoare, colorata si combinatia de quinoa, branza Halloumi gatita pe gratar si rodie e absolut fabuloasa. O puteti face in cantitate dubla, rezista minunat la frigider si va scapa de extra munca pentru masa de pranz vreo 2 zile.
In plus puteti salva o multime de resturi de legume sau conserve de legume incepute de prin frigider cu aceasta salata #DeNearuncat.

Reteta
- Timp de gatire: 40 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 2 rosii
- 2 castraveti micuti
- jumatate de ardei gras
- o ceapa mica
- boabele din jumatate de rodie mare
- 2-3 linguri boabe de porumb fiert sau din conserva.
- 200g branza halloumi gatita intr-o tigaie grill pana cand devine aurie.
- patrunjel proaspat dupa gust
- sare si piper dupa gust
- 200g quinoa fiarta
- 1 lingura ulei de masline
- sucul de la o jumatate de lamaie
- Instructiuni
- Tocati marunt toate legumele.
- Taiati branza Halloumi deja gatita cubulete si tocati patrunjelul.
- Intr-un bol larg amestecati toate legumele, boabele de rodie, condimentati cu sare, piper, adaugati uleiul si sucul de lamaie.
- Adaugati si quinoa fiarta (rece) si amestecati.
- Serviti imediat ca atare sau ca garnitura langa un fel principal preferat.
- O puteti pastra in frigider in caserole inchise ermetic 2 zile.