Felii de paine stropite cu ulei de masline, un praf de sare si usturoi, bine coapte in cuptor cu felii de branza emmentaler topita, pline cu rosii proaspat tocate cu busuioc, toate acestea formeaza pranzul sau cina perfecta pe timp de vara. Cred ca as putea sa mananc asta zilnic. Se fac extrem de usor si sunt ataaaat de bune.
Reteta
- Timp de gatire: 15 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- INGREDIENTE
- 2 rosii
- 200g de felii de emmentaler
- 4 catei de usturoi sau 4 lingurite de usturoi pudra
- Busuioc proaspat sau uscat
- un praf de sare
- 2-3 linguri de ulei de masline
- 8-10 felii de paine proaspata sau paine uscata #DeNearuncat
- Instructiuni
- Asezati feliile de paine in tava si stropiti cu uleiul de masline, sarea si usturoiul tocat marunt/ usturoiul pudra. Acoperiti cu bucatele de branza.
- Coaceti la cuptor timp de 15 minute la 180 de grade sau pana cand painea devine crocanta si branza este topita.
- Taiati marunt rosiile si amestecati cu busuioc, asezati acest amestec peste branza topita
- Presarati un praf de sare si bucurati-va de aromele minunate