Acum cateva veri cred ca am mancat bruschete in fiecare zi si apoi parca am uitat de ele. Noroc ca vara asta am avut parte numai de rosii bune si cu gust, asa ca nu aveam cum sa ratez ocazia de a face cele mai bune bruschete de vis! Si daca aveti si cateva felii de paine #DeNearuncat le puteti salva imediat cu reteta aceasta usoara.
Reteta
- Timp de gatire: 15 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- INGREDIENTE
- 2 rosii
- 200g de Mozzarella proaspata
- 4 catei de usturoi
- Busuioc proaspat sau uscat
- 100g de nuci
- 4 felii de paine proaspata sau paine uscata #DeNearuncat
- Instructiuni
- Asezati feliile de paine in tava si acoperiti cu bucatele de mozzarella si felii de usturoi.
- Coaceti la cuptor timp de 15 minute la 180 de grade
- Taiati marunt rosiile si amestecati cu busuioc, asezati acest amestec peste mozzarella topita
- Intr-o tigaie coaceti putin nucile si apoi adaugati-le si pe acestea pe bruschete
- Presarati un praf de sare si bucurati-va de aromele minunate