Iubitori ai ciocolatei, am pentru voi reteta brownieului perfect. Cu cel mai ciocolatos si moale interior si cu o crusta frageda, sfaramicioasa la suprafata. Se face extrem de usor, pentru ca tot ce aveti de facut este sa amestecati intr-un bol ingredientele si sa le turnati in tava de copt. Dupa 20-25 de minute va puteti bucura de o felie fierbinte de brownie si o cupa de inghetata.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • Instructiuni
  • 150g unt
  • 300g zahar
  • 4 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 200g faina
  • 10g praf de copt
  • 50g cacao
  • 1 lingurita de sare
  • 350g ciocolata topita (calda, nu fierbinte)
  • <

  1. Instructiuni
  2. Intr-un bol larg amestecati pe rand toate ingredientele, pana cand obtineti un amestec cremos si omogen.
  3. Preincalziti cuptorul la 180C si tapetati o tava de copt de aproximativ 25x30cm cu hartie de copt.
  4. Turnati amestecul de brownie in tava si lasati la copt aproximativ 20-25 de minute la 180C sau pana cand are o crusta ferma la suprafata, dar interiorul este inca moale.
  5. O puteti servi imediat, fierbinte cu o cupa de inghetata, sau o puteti lasa sa se raceasca complet inainte de feliere pentru a obtine dreptunghiurile perfecte de brownie.