Iubitori ai ciocolatei, am pentru voi reteta brownieului perfect. Cu cel mai ciocolatos si moale interior si cu o crusta frageda, sfaramicioasa la suprafata. Se face extrem de usor, pentru ca tot ce aveti de facut este sa amestecati intr-un bol ingredientele si sa le turnati in tava de copt. Dupa 20-25 de minute va puteti bucura de o felie fierbinte de brownie si o cupa de inghetata.
Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- Instructiuni
- 150g unt
- 300g zahar
- 4 oua
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 200g faina
- 10g praf de copt
- 50g cacao
- 1 lingurita de sare
- 350g ciocolata topita (calda, nu fierbinte)
<
- Instructiuni
- Intr-un bol larg amestecati pe rand toate ingredientele, pana cand obtineti un amestec cremos si omogen.
- Preincalziti cuptorul la 180C si tapetati o tava de copt de aproximativ 25x30cm cu hartie de copt.
- Turnati amestecul de brownie in tava si lasati la copt aproximativ 20-25 de minute la 180C sau pana cand are o crusta ferma la suprafata, dar interiorul este inca moale.
- O puteti servi imediat, fierbinte cu o cupa de inghetata, sau o puteti lasa sa se raceasca complet inainte de feliere pentru a obtine dreptunghiurile perfecte de brownie.