“Bonduelle dedica cea mai recenta campanie semnelor de apreciere de care toti avem atat de mare nevoie in aceasta perioada. Lucratul de acasa poate deveni mai complicat decat pare atunci cand pe langa o multime de mailuri necitite si taskuri de facut mai ai si un pitic, sau doi sau poate mai multi care au constant nevoie de tine.

“Asap”; “ddl”; “e perfect, am doar un mic feedback” – daca iti suna familiar atunci stii ca de multe ori e aproape imposibil sa gatesti, sa ai un copil curat si o casa in perfecta ordine in timp ce inveti sa iti faci jobul de acasa.

Ca “work from home mom” am invatat deja ca perfectiunea nu exista si ca nu le poti avea pe toate.

Asa ca stiu ca timpul pentru mine inseamna sa ma ascund 5 minute in baie, am invatat ca in casa vor fi mereu 638291 de jucarii pe podea si ca orice as face, de piciorul meu drept va fi prinsa Otilia.

Incerc sa imi usurez viata, asa ca pregatirea unei retete cu tot cu poze/ filmat, nu dureaza mai mult de o ora. 

Iar astazi va voi arata varianta cea mai simpla pentru ceva gustos & sanatos si care o tine si pe Otilia ocupata cat timp fac eu poze:

“Briose Salvatoare” cu Spring Mix Vapeur de la Bonduelle, un amestec de legume deja pregatit la aburi. 

Iar la sfarsitul zilei chiar daca nu am facut totul la timp sau perfect, sunt fericita sa primesc un hug grasun si un pupic lipicios.

Bine, si sa dorm o noapte intreaga.

PS. Afla mai multe despre campania Bonduelle, intra pe www.bonduelle.ro/semnedeapreciere.ro si inscrie-te in campanie. #mamazice #semnedeapreciere  #bonduelle.ro #bonduelle