Branza Brie au Bleu de la Ile de France reuneste textura cremoasa si aroma usoara de mucegai nobil, care se potriveste atat de bine coapta alaturi de fructe. Interiorul se topeste si se transforma intr-un mousse perfect pentru siropul dulce acrisor al fructelor. Trebuie neaparat sa o incercati alaturi de cirese, piersici, capsune sau fructe de padure.

Reteta

  • Timp de gatire: 40 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 cutie Brie au Bleu Ile de France
  • 50g migdale
  • 100g cirese/fructele preferate
  • biscuiti, fistic pentru servire.
  • Optional: miere.
  1. Instructiuni
  2. Pe o tava antiaderenta asezati bucata de branza.
  3. Crestati in “x” branza.
  4. Asezati migdalele tocate grosier, cu cutitul.
  5. Adaugati peste acestea fructele tocate. daca folositi fructe precum ciresele asigurati-va ca ati scos samburii.
  6. Lasati la cuptor timp de 10-15 minute la 200C sau pana cand fructele incep sa isi elibereze siropul.
  7. Serviti cu biscuti sarati, nuci si optional stropiti cu miere.