V-am mai povestit de avocado toast si ca l-as alege dintre toate mic dejunurile posibile. E super versatil, nutritiv si atat de gustos. O felie de paine prajita cu avocado bine copt este delicioasa si cu oua, branzeturi, chiar si cu alte fructe proaspete. Dar astazi vorbim despre o varianta fresh si bogata in vitamine, 100% vegana: Avocado toast cu legume.
E un mod minunat de a incepe ziua “slow” savurand acest toast, rasfoind o carte si punand la cale ziua ce abia a inceput.
Reteta
- Timp de gatire: 10 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 2 felii din painea preferata
- 1 avocado copt
- 2 ridichi
- jumatate de ardei gras
- 4-5 rosii cherry
- 4-5 migdale
- sare si piper dupa gust
- lamaie/lime dupa gust
- verdeturi proaspete
- Instructiuni
- Incepeti prin a praji painea, fie intr-o tigaie, in cuptor sau intr-un prajitor de paine.
- Curatati avocadoul copt si intindeti cate jumatate pe fiecare felie de paine folosind o furculita
- Stropiti cu lamaie, presarati sare si piper dupa gust si amestecati usor cu furculita direct pe felia de paine. Nu are rost sa mai murdariti inca un bol pentru acest proces super simplu.
- Taiati legumele proaspate si verdeturile.
- Adaugati peste toastul cu avocado si savurati.