Gustul de legume coapte pe gratar, decojite la soare si aromatizate cu condimente si uleiuri, ma trimite mereu cu gandul la verile din copilarie. Ardeii copti sunt deliciosi in salate, dar te vei indragosti de ei imediat ce ii vei incerca pe cei umpluti cu un amestec de telemea de vaca Delaco, ceapa verde, seminte si ierburi aromatice proaspete.
Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 6 ardei copti
- 200g telemea de vaca Delaco
- 2 linguri de mix de seminte (seminte de in, dovleac, floarea soarelui)
- Instructiuni
- Fie pe un gratar incins sau o tigaie tip gratar coaceti pe ambele parti ardeii. Puteti folosi si ardei copti din conserva, dar mai intai asigurati-va ca ii clatiti pentru a scoate gustul intens de otet.
- Intr-un bol amestecati branza telemea sfaramata cu verdeturile taiate marunt. Presarati si semintele si amestecati.
- Umpleti pe rand fiecare ardei cu amestecul de telemea.
- Stropiti cu ulei de masline si decorati cu extra verdeturi.
- Pastrati la frigider si serviti cu paine prajita sau ca garnitura langa felul principal preferat.