Buna ziua și #SporLaCafeluta!

Marele Târg de Cafea și Ceai de la @auchanromania ne îmbie încă de la primul pas în supermarket cu arome de care cu toții ne-am îndrăgostit.

Cine nu iubește mirosul de cafea proaspătă la ibric dis de dimineata, sau parfumul revigorant al unui espresso de dupa amiaza?

Până pe 7 februarie vă veți putea satisface pofta de cafea tradiționale fie ea boabe sau măcinată, de cafea de specialitate cu gust intens din toate colțurile lumii, chiar și de pachete de capsule de cafea, ceaiuri și produse bio, toate de la cele mai iubite branduri și marcă proprie Auchan. Online, pe auchan.ro, veți putea găsi o selecție a ofertei din magazine. 

O să găsiți chiar și accesorii și echipamente pentru prepararea ceaiului și cafelei, căni, ceainice, gustari pentru acest moment de rasfat și lapte sau zahăr recomandat pentru aceste delicii.

Eu am plecat din Auchan cu 2 tipuri de cafea traditional italieneasca marca Auchan și cu o cutie de capsule speciale pentru un espresso de specialitate cu note de nuci.

Mi-era dor de cafeaua la ibric, așa ca nu am putut sa nu îmi iau unul, o cană perfectă pentru latte, biscuiti graham și inghetata cremoasa de vanilie.

M-am simțit inspirată pe loc să împărtășesc cu voi o “cafea desert” perfectă de savurat într-un moment de pauza: Affogato. Bineinteles ca am adus și un twist personal: cafea intensă la ibric și un strop de caramel care completeaza perfect aromele.

Extrem de simplu de făcut și puteți folosi orice tip de cafea preferați, fie că o pregatiti la espressor, filtru, capsule sau ibric.

  • Într-un pahar înalt turnați:
  • 1-2 lingurite de sirop de caramel,
  • o cupă generoasa de înghețată de vanilie
  • și adăugați cafeaua fierbinte.

Atat de simplu!

Veniți și voi la Marele Târg de Cafea și Ceai în cel mai apropiat Auchan?

Sunt sigură ca veți găsi ceva pe gustul vostru!

În plus, membrii programului de fidelitate MyClubAuchan au parte de beneficii speciale la achiziționarea produselor din cadrul targului